Udtalelser fra
Mindfulness kurser

Udtalelser fra Mindfulness kurser

Gennem de sidste 6 år har jeg døjet med alvorlig stress og angst.......

Jeg har deltaget på Mindfulness kursus hos Line Buch fordi jeg gennem de sidste 6 år har døjet med alvorlig stress og angst. Jeg har prøvet psykolog, massage og coach for at få det bedre, men når hverdagen” kører” igen, så vender stress symptomerne tilbage.
Gennem kurset hos Line har jeg fået nogle værktøjer som jeg kan bruge resten af mit liv og dermed undgå at stress og angst styrer mit liv. Jeg har fået øget livskvalitet til glæde for både mig selv og mine omgivelser.
 Jeg bruger også Mindfulness når jeg løbetræner og får dermed en mere effektiv træning fordi jeg er opmærksom på kroppens signaler. Jeg kan absolut anbefale kurset til andre.Anette Knudsen

Jeg havde tidligere været sygemeldt med stress........
Jeg har med stor glæde deltaget i Line Buchs MBSR kursus. Jeg var ikke stress-ramt, men har med stor gavn konsulteret Line i en stressygemeldt situation for år tilbage. Jeg har praktiseret Mindfulness på et spinkelt grundlag og MBSR kurset var en stor hjælp til at få rettet tankesættet og meditationsdiciplinen. Samværet med de øvrige kursusdeltagere var givtigt og tankevækkende. Der var tid til at reflektere i fællesskab. Kurset havde en god opstart hvorpå tankesættet og meditationer blev tilknyttet og gradvist udbygget, styrket af lydfiler med meditationsguidening. Der blev udleveret kursusmateriale som med mine egne noter er blevet et godt forankret opslagsværk, en håndbog til at fastholde Mindfulness tankerne og principperne.
 
Jakob Rung, projektleder
Kurset har fået mig tilbage på sporet til et liv med ro, balance og indsigt......

Alle mennesker bør søge støtte ud af et sygdomsforløb, chok, krise eller store bump på vejen. Vi kan med forebyggelse og akut hjælp fra personer som Line, øge vores livskvalitet markant. Jeg lærte Line at kende via et stresscoaching-forløb på min arbejdsplads og meldte mig efterfølgende til Lines Mindfulness (MBSR) kursus. Det er nogle af de bedste penge jeg har givet ud. Jeg lærte at meditere og er blevet mere rolig i situationer som før pressede mig. Jeg er markant bedre til at være til stede i nuet og tackle det uforudsigelige uden at blive stresset. Man får redskaber til at tage vare på sig selv resten af livet. Jeg vil altid tænke tilbage på Line og kurset med stor glæde. Kurset har fået mig tilbage på sporet til et liv med ro, balance og indsigt.”

Christian

Jeg skulle lære at håndtere, at leve med konstante smerter.......

Efter 2 operationer i min skulder, og efterfølgende fyring fra mit job, søgte jeg psykologhjælp til at komme videre. Psykologen anbefalede et Mindfulness kursus så jeg kunne lære at håndtere, at leve med konstante smerter. Mit møde med Line har været en meget positiv oplevelse. Jeg satte virkelig pris på at komme hos Line én gang om ugen hvor der var stor lydhørhed og mulighed for at tale om alt. Jeg praktiserer teknikkerne dagligt. Jeg til MR-scanning for nylig, hvor jeg benyttede Lines teknikker. Tidligere var de scanninger ikke særlig behagelige med høje lyde samt den klaustrofobiske følelse. Denne gang fik jeg vendt mine tanker til at være positive og kom let gennem scanningen. Jeg sender Line mange taknemmelige tanker i hverdagen og vil helt klart anbefale Line til andre.”

Henriette Munch, Laborant

Jeg startede på Mindfulness kurset efter at have været træt og lettere depressiv......

Jeg startede på Mindfullness kursus efter at have været træt og lettere depressiv. Min energi og humør var meget lav. Efter at have taget lykkepiller gennem 3 år uden nævneværdig hjælp, vaglte jeg at stoppe med pillerne, men trætheden forsvandt ikke. Derfor valgte jeg at prøve et Mindfulness forløb på 8 uger hos Line Buch. Forløbet gik rigtig godt, og jeg nød de enkelte kurser med en god blanding af øvelser, dialog og læring om Mindful-ness. Jeg kunne hurtigt og løbende mærke forandring på min træthed til det bedre, men ikke mindst min holdning til mange ting begyndte at ændre sig. Forløbet  har hjulpet mig utrolig meget. Jeg har fået min energi og livshumør tilbage. Jeg har fået mere selvsikkerhed og hviler mere i mig selv, hvilket jeg virkelig værdsætter meget efter de hårde år. Jeg vil anbefale det til andre som har samme lidelser som jeg havde.”

Jens

Jeg er så taknemlig for de værktøjer MBSR kurset har givet mig......

Jeg følte mig udmattet og nedtrykt og fik af lægen konstateret en efterfødselsreaktion og fik medicin. Efter halvandet år var jeg parat til at blive medicinfri, men jeg vidste også, at hvis jeg skulle holde depressionen på afstand, måtte jeg gøre nogle aktive tilvalg i min hverdag. Derfor besluttede jeg mig for, at følge Lines Mindfulness kursus. Jeg havde en idé om, at meditation ville kunne hjælpe mig med at finde ro i en hektisk hverdag som lærer og mor til tre små børn. Jeg er så taknemlig for de værktøjer MBSR kurset har givet mig. Jeg mediterer nu flere gange om ugen. Jeg kan mærke hvis jeg ikke får mediteret, bliver jeg hurtigere stresset, anspændt og har kortere lunte i forhold til mine børn og mand. Meditation og Mindfulness gør, at jeg kommer i bedre kontakt med min krop og mit åndedræt – Mindfulness er ren selvforkælelse.”

Lillian Bruun, folkeskolelærer

Udtalelser fra
stresscoaching forløb

Udtalelser fra stresscoaching forløb

jeg var tæt på at ”miste grebet” på jobbet pga stress......

Jeg mødte Line, da jeg var tæt på at ”miste grebet” på jobbet pga stress. Min arbejdsgiver sørgede for at Line kom til mig på min arbejdsplads, hvilket var en stor hjælp tidsmæssigt. På denne måde skulle jeg ikke tage tid ud af en yderst presset hverdag til kørsel. Jeg var aldrig kommet afsted, hvis Line ikke var kommet til mig. Det var uoverskueligt at tænke på hvor meget arbejde, der ville hobe sig op mens jeg var væk. Det er den bedste hjælp jeg nogensinde har fået. Jeg har fået en masse ”redskaber” som jeg kan bruge i dag, hvis jeg bliver presset. Der faldt altid en fantastisk ro over mig, når Line trådte ind ad døren. Jeg tager mine noter frem og genopfrisker de kloge ord og tanker jeg har lært, hvis livet lige kradser lidt…..”

Linda

Den ugentlige coaching var en kraftig energiopladning og med til at tydeliggøre en positiv udvikling.......

Jeg kom til Line sygemeldt med stress. Atmosfæren var fri og imødekommende, og Line klarlagde stille og roligt handlemønstre og automatopfattelser. Jeg blev konfronteret med handlemåder, der på ingen måde var positive, og disse blev i forløbet bearbejdet, så realistiske og positive tilgange blev tilgængelige og blev de naturlige valg for mig. Line foreslog værktøjer, som var meget anvendelige aktuelt i min sygemeldte situation, men også værktøjer til refleksion i det genoptagede arbejdsliv. Der er værktøjer til at afkode optræk til stress situation og navigere i den. Den ugentlige coaching
var en kraftig energiopladning og med til at tydeliggøre en positiv udvikling. Line var altid åben for at jeg bragte nye emner på banen og efterfølgende bearbejde dem i en større sammenhæng. Det er med Lines hjælp lykkedes mig at gøre min stressoplevelse til en meget positiv livserfaring, så jeg er styrket generelt.”

Jakob Rung, projektleder

Line er samtidigt utrolig dygtig til at komme med konkrete handlemuligheder.....

Klient kontaktede www.forebygstress.dk med henblik på anbefaling af en stresscoach. Efter endt coaching forløb skrev klienten til Forebyg Stress:

”Hej Bjarne, jeg henvendte mig til dig angående et akut behov om at finde en dygtig stress coach, der kunne hjælpe mig med en barsk situation. Jeg skriver nu i en meget bedre ‘shape’. Det skyldes Line Buch som du anbefalede. Jeg er nødt til at give denne positive feedback af Line. Det er næsten ubærligt at blive henvist eller ved et tilfælde lande hos en dårlig coach, når man har det så dårligt pga. stress og angst, som jeg havde det. Line er virkelig rar, tålmodig og rummende. Hun mødte min håbløshed, stress, frustration og panik. Hun besidder en enorm tolerance og forståelse og tager én dybt alvorligt. Line er samtidigt utrolig dygtig til at komme med konkrete handlemuligheder, som hjælper én. Hun ridser de klare muligheder op, så man føler styrke og tør tage de næste skridt selv.

International leder

Udtalelser fra
coaching og psykoterapi

Udtalelser fra coaching og psykoterapeutiske forløb

Noget i mit liv fungerede ikke. Det blev starten på en rejse.......

Noget i mit liv fungerede ikke. Det skulle vise sig at blive starten på en rejse, som jeg ikke ville være foruden! Med både rummelighed og en følelse af at blive mødt, hjalp Line mig med, at få skabt ro og overblik midt i tankekaos. Jeg fik konkrete værktøjer til at identi-ficere mine personlige udfordringer og hvordan jeg kunne komme videre. Værktøjer som jeg også efter endt coachingforløb har taget frem. Efter mange års ansættelse i finanssektoren og 2 stress sygemeldinger, er jeg nu i gang med en ny uddannelse.
Line er en meget professionel og varm person. Kan kun anbefale hende.”

Birgitte

Jeg havde brug for hjælp til at finde troen på mig selv.....

Jeg kom til Line efter anbefaling fra en veninde. Jeg havde brug for hjælp til at finde min tro på mig selv efter en situation med mobning på arbejdet og et mislykket parforhold. Hun hjalp mig med at forstå mekanismerne i Mindfulness og det at være i nuet. Samtidig gav hun mig små opgaver, som jeg aktivt kunne bruge til at få mere selvtillid og en stærkere tro på mig selv. Line har en dejlig åben personlighed der gør hende let at tale med og stole på. Line lagde startskuddet for mig til at jeg ikke mindst fik succes i mit nye job som ekspert i udlandet men også blev mere personligt selvstændig og stærk.”

Henriette Lund, Dansk ekspert i London

Mit klarsyn og motivation forsvandt......

I en periode hvor alle relationer på min arbejdsplads blev ”testet” og arbejdsopgaverne blev ændret, forsvandt mit klarsyn og motivation. Men gennem aktiv lytning, de rette spørgsmål og præsentation af flere værktøjer fra Line Buch, kom jeg hurtigt tilbage på til den rette vej. Jeg anvender fortsat dagligt motivations-elementerne, som Line Buch på professionel vis hjalp mig med at have fokus på i mit arbejdsliv. Jeg giver Line min varmeste anbefaling.”  

Personalechef i mellemstor virksomhed

Line er super til at støtte en til at skabe ro og overblik, når det hele bliver for meget.....

Jeg skulle begynde specialet på min kandidat. Jeg var nervøs og stresset og det forstyrrede min hverdag. Jeg havde brug for en solid støtte til at gennemføre forløbet. Jeg valgte derfor et coaching-forløb hos Line. Det var fantastisk. Jeg fik værktøjer til at håndtere min stress og til at skabe ro og koncentration undervejs. Når tvivl og bekymringer overvældede mig, blev de straks bragt tilbage til virkeligheden og afdramatiseret. Jeg fik skabt struktur og overblik. Det var en gave til mit specialeforløb, som blev en succes. Line er super til at støtte en til at skabe ro og overblik, når det hele bliver  for meget. Hun besidder en venlighed og rummelighed og bevæger sig hurtigt ind til kernen af processen.”

Hanne Winther, antropolog

Lines varme åbne sind, skarpe fokus og observations-evner, har hjulpet mig til at bryde gamle mønstre samt skabe nye.......

Lines varme åbne sind, skarpe fokus og observationsevner, har hjulpet mig til at bryde gamle mønstre samt skabe nye. Jeg udvikler mig som iværksætter og menneske, får gode værktøjer til at udvikle min forretning, og får fjernet de forhindringer, der står i vejen for udvikling. Line har hjulpet mig til at rydde op i privatlivet, da disse ting hæmmede min virksomhed. Min virksomhed, dens udvikling og jeg selv er klart blevet stærkere, mere målrettet, fokuseret og i balance, efter jeg har fået professionel vejledning af Line. Jeg giver mine varmeste anbefalinger af Line Buch.”

Martin, selvstændig

Jeg havde brug for at få vendt en tung tristhed til nyt initiativ......

Jeg havde været gennem en jobmæssig nedtur, mistet troen og tilliden. Jeg var ledig og havde brug for hjælp i en frygtelig fart. Jeg søgte efter en jobcoach. Jeg havde brug for at få vendt en tung tristhed til nyt initiativ og lysten til fornyet jobsøgning og få lagt alt det negative bag mig. Jeg fik hurtigt vendt humøret og fik lysten til jobsøgning tilbage. Line gav mig konkrete opgaver jeg kunne tage fat på, der ville gøre min jobsøgningsproces mere konkret og håndgribelig. Samtidig med at arbejde med jobsøgningstiltag og min selvtillid, var Line også fabelagtig god til at bevæge sig mellem coaching og Mindfulness, når jeg tabte gnisten igen. Efter mit 3. besøg hos Line fik jeg et job. Min proces hos Line havde stor og positiv indflydelse på min ”performance” til 3 jobsamtaler. Jeg var tilstede, havde ro og balance.”

Thomas, Systemkonsulent